OVER ONS

Grand Café Het Witte Huis is samenvattend een aantrekkelijke locatie voor ontspanning met een hapje en een drankje. Niet alleen de haven van Drimmelen is indrukwekkend, ook Grand Café Het Witte Huis is onmiskenbaar een eye-catcher. Vanuit het eigentijds vormgegeven pand heeft de gast een imposant zicht over de bedrijvigheid in de jachthaven. Het etablissement is nu ruim een jaar open en heeft zijn naam gevestigd. Het ondernemersechtpaar Brenner Verhagen (25) en Marjolein van Schendel (23) vormen het stralende middelpunt en zijn buitengewoon ambitieus.

 

ONDERNEMERSBLOED

‘’Brenner:” We komen beiden uit een ondernemersfamilie en wisten waar we aan begonnen. In 2013 besloot ik een sloepenverhuurbedrijf te starten en vanuit die locatie had ik dagelijks zicht op het clubhuis van de watersportvereniging Drimmelen en zag het verpauperen. Marjolein had twee kledingwinkels en besloot die winkels te verkopen en een boutique in het havenpand te starten. Zij had een horecaopleiding gevolgd en vond een combinatie van onze activiteiten wel een uitdagende optie, aldus Brenner. Grand Café Het Witte Huis is onmiskenbaar een aanwinst in de regio, de afgelopen maanden is een mooie serre aangebouwd en is ook de keuken uitgebouwd.

SFEER EN GENIETEN Het interieur is sfeervol en past uitstekend bij de nautische omgeving, de leestafel vormt het hart en er zijn diverse cosy-hoekjes. Brenner: ”We hebben getracht de sfeer van de haven ook naar binnen te brengen en dat is goed gelukt. De locatie is laagdrempelig, zowel fietsers, vaste ligplaatshouders als dagjesmensen voelen zich er thuis. Op de lunchkaart zijn diverse broodjes en maaltijdsalades te vinden. De grote kaart toont o.a. malse kogelbiefstuk, een visschotel, saté, stoofpotje en spareribs. Kortom, smullen kun je hier volop. Met het aantrekkelijk geprijsde weekmenu speelt men prima in op de behoefte van de vaste ligplaatshouders.

ACTIVITEITEN De sloepverhuur is een groot succes, men telt nu al zo’n veertig boten afhankelijk qua type geschikt voor 5-11 personen. Een tripje naar de nabijgelegen Biesbosch is een echte aanrader en je kunt op één van de strandjes genieten van de beachlunch die Het Witte Huis je meegeeft. Na afloop vormt een BBQ een gezellige afsluiting van een onvergetelijke dag. Ook bedrijven huren de sloepen steeds vaker voor uitjes en teambuilding, het samen bouwen van vlotten is dan een uitdaging op het water. In het pand zelf worden ook steeds vaker events georganiseerd, zo werd er recentelijk een goed bezochte modeshow van de eigen boutique gehouden.

Grand Café Het Witte Huis,

Marinaweg 31, 4924 AD Drimmelen

Tel. 0162-695023

info@grandcafe-hetwittehuis.nl

www.grandcafe-hetwittehuis.nl

MENUKAART

Bekijk hier onze menukaart. Als je deze al kent klik dan gerust nog maar eens want we wisselen deze met het seizoen.

ARRANGEMENTEN

Uitstekende locatie en verzorging voor een groter gezelschap. Kijk eens naar onze arrangementen.

CONTACT EN ROUTE

Onze contactgegevens en plan uw route naar Het Witte Huis.